Loading...

Bodybuilding’s Installing Death Toll – Deel 3

Bodybuilding’s Installerende Death Toll: Part#3

door Mike Arnold

Nadat we onze discussie over bloeddruk in deel 2 hebben ingepakt, zullen we overgaan op het onderwerp van het gebruik van suppletie om typische cholesterolwaarden te behouden en te sluiten met een soortgelijk hoofdstuk over hematocriet …

Naast bloeddrukbeheer zou het behoud van een uitgebalanceerd lipideprofiel, dat bestaat uit LDL -cholesterol, HDL -cholesterol, evenals triglyceriden, bovenaan uw lijst staan. Hoewel de totale cholesterolspiegels gewoonlijk worden gebruikt als een bepaling van de lipidengezondheid, is de verhouding van LDL tot HDL-cholesterol echt een nauwkeuriger teken van cardiovasculair risico, omdat HDL (het “goede” cholesterol) helpt om de ongunstige effecten van LDL te verzetten Cholesterol over arteriële gezondheid. Daarom kunnen we, door alleen het verhogen van de HDL -niveaus in het bloed de schadelijke effecten van LDL op de cardiovasculaire gezondheid te minimaliseren (en mogelijk te elimineren).

Van alle verschillende supplementen op de markt die zijn bedoeld om het cholesterolprofiel van iemand te verbeteren, zijn SS Lazio Thuisshirt de meerderheid niet effectief of bieden ze slechts marginaal voordeel. Het exact hetzelfde kan echter niet worden vermeld van niacine (vitamine B3), die in veel onderzoeken onder klinische controle heeft standgehouden. Als een gewone oude vitamine, kunt u worden gelokt om van niacine te geloven als slechts matig effectief, maar onderzoeksstudie toont aan dat niacine in staat is om de HDL -niveaus met een volledige 35%te verhogen. Geïntegreerd met de lage kosten, is het een must -supplement voor elk type BB’r met cholesterolproblemen.

Niacine evenals cholesterol: functie bij cardiovasculaire ziekte (review).
Atherosclerosis Research Study Center, Department of Professionals Affairs Healthcare System, Long Beach, Californië, VS.

Abstract

Niacine is vaak gebruikt als een farmacologisch middel om afwijkingen in plasma -lipide en lipoproteïne -metabolisme en bij de behandeling van atherosclerotische cardiovasculaire aandoeningen te regelen. Hoewel het gebruik van niacine bij de behandeling van dyslipidemie al in 1955 is gemeld, hebben alleen recente studies een begrip opgeleverd over het cellulaire en het moleculaire werkingssysteem van niacine op lipide en lipoproteïne -metabolisme. In het kort, de nuttige impact van niacine om triglyceriden te verminderen, evenals apolipoproteïne-B die lipoproteïnen bevatten (bijvoorbeeld VLDL en LDL) zijn hoofdzakelijk door: a) het verminderen van vetzuurmobilisatie door triglyceride van vetweefsel triglyceride, evenals b) remmen Hepatocyten diacylglycerol acyltransferase evenals triglyceridensynthese die leidt tot verhoogde intracellulaire apo B -afbraak en daaropvolgende verminderde secretie van VLDL en LDL -deeltjes. Het werkingssysteem van niacine om HDL te verhogen is door de fractionele katabole snelheid van HDL-APO AI te verlagen zonder de synthetische snelheden te beïnvloeden. Bovendien verhoogt niacine selectief de plasmaspiegels van LP-AI (HDL-subfractie zonder APO AII), een cardioprotectieve subfractie van HDL bij patiënten met lage HDL. Het gebruik van menselijke hepatocyten (HEP G2-cellen) als een in vitro ontwerpsysteem, suggereren recente studies dat niacine selectief de opname/verwijdering van HDL-APO AI (maar niet hdl-cholesterol ester) remt door hepatocyten, waardoor de bekwaamheid van de behouden HDL- APO AI om cholesterolefflux te vergroten met reverse cholesterol leveren pad. De studies die in deze evaluatie worden besproken, leveren bewijs om de functie van niacine te verlengen als een lipide-verlagende medicatie die buiten zijn functie als een vitamine is.

De volgende verbinding op de aanbieding is onmiddellijk herkenbaar voor de meeste PED-individuen als een anti-gynecomastia-middel, hoewel een veel kleiner deel van BB’s zich bewust is van de impact ervan op het cholesterolgehalte. In de situatie die je nog niet hebt geraden, verwijs ik naar de selectieve oestrogeenreceptormodulator (S.E.R.M) begrepen als tamoxifen; Evenzo begrepen als Nolvadex. Hoewel tamoxifen geen verzekering van de OTC -status kan claimen, is de routinematige opname in de programma’s van BB’s, naast het aanzienlijke positieve effect op het cholesterolgehalte, voldoende om een locatie op deze lijst van OTC -cholesterolsupplementen te rechtvaardigen.

Tamoxifen werkt door cholesterolsynthese te verlagen via remming van delta 8-cholestenol tot latosterol, waardoor zowel zowel LDL als het totale cholesterol. Interessant is dat Toremifene, nog een S.E.R.M, werkt met exact dezelfde mechanismen als tamoxifen om het cholesterolprofiel te verbeteren. Klinische studies tonen bijna vergelijkbare resultaten aan tussen deze twee S.E.R.MS, waardoor een van beide die op dezelfde manier geschikt zijn voor cholesterolbeheer.

Hoewel aromatase-remmers de bovenhand hebben in termen van oestrogeenbeheer, kunnen BB’R’s die worden getroffen met verminderde cholesterolwaarden, misschien nadenken over het gebruik van tamoxifen/toremifen Verbeterde cholesterolwaarden kunnen opwegen tegen de voordelen die verband houden met systematisch oestrogeenvermindering van deze personen. Het verdere versterken van deze suggestie zijn klinische onderzoeken die aantonen dat AI’s schadelijk zijn voor cholesterolwaarden.

Tamoxifen en toremifeen lager serumcholesterol door remming van delta 8-cholesterolconversie naar latosterol bij vrouwen met borstkanker.
Afdeling geneeskunde, Universiteit van Helsinki, Finland.

Abstract

Doel langdurige effecten van tamoxifen en toremifene, een nieuw anti-oestrogen dat zorgvuldig lijkt op tamoxifen, werden onderzocht op serumlipiden en cholesterolmetabolisme.
Patiënten en technieken De onderzoeksstudiegroep omvatten 24 postmenopauzale Finse vrouwen met gevorderde borstkanker uit een wereldwijd multicenter onderzoeksonderzoek van 415 patiënten. Cholesterolmetabolisme werd geëvalueerd door het meten van de cholesterolvoorloper (delta 8-cholstenol, desmosterol, evenals latosterol, die cholesterolsynthese weerspiegelen) evenals plantensterol (markers van cholesterolabsorptie)) evenals cholestanolniveaus door gas-liquide chromatografie.

Resultaten tamoxifen en toremifeen verlaagden significant het serum lage-dichtheid lipoproteïne (LDL) cholesterolspiegels na 12 maanden behandeling zowel met 16% als 15%, zonder enige modificatie in lipoproteïne (HDL) cholesterol- of serumtriglyceridegehalte met hoge dichtheid. Serum delta 8-cholestenol werd zowel Crystal Palace FC Thuisshirt met 40- als 55-voudig tijdens toremifeen en de behandeling met tamoxifen verhoogd, terwijl de boost van desmosterol minder dan verdubbeld was en ontbrak aan latosterol door toremifeen. Plantensterolen en cholestanol waren slechts inconsistent toegenomen in serum.

Conclusie Tamoxifen en toremifeen remmen de omzetting van delta 8-cholestenol naar latosterol om ervoor te zorgen dat serum algemeen en LDL-cholesterolspiegels worden verlaagd door downregulatie van cholesterolsynthese. Aldus kan remming van de Delta 8-isomerase de belangrijkste hypolipidemische impact van deze middelen zijn. Verminderd gevaar van de ziekte van de kransslagader zal hoogstwaarschijnlijk ook optreden tijdens langdurige toremifenbehandeling, omdat de medicatie zowel cholesterol als de synthese ervan vermindert, eveneens tot tamoxifen.

In de afgelopen 15 jaar is het begrip van het grote publiek van het belang van omega 3 -vetzuren langzaam toegenomen, wat resulteert in een sterke toename van de verkoop van visolie in het hele land. Met zo’n breed scala aan nuttige effecten, evenals een algemene tekortkoming van Omega 3’s in het typische Amerikaanse dieet, is het eenvoudig om precies te zien hoe dit supplement zo populair is geworden, maar het zijn de cardiovasculaire voordelen die van specifiek belang zijn voor Steroid -gebruikers.

De actieve componenten in visolie zijn de Omega 3 -vetzuren EPA & DHA, waarvan klinisch is bewezen dat ze het gevaar van coronaire hartziekten, lagere bloeddruk, en het verlichten van hyperlipidemie (verhoogde triglyceriden) verminderen. Anekdotisch bewijs lijkt deze positie te verifiëren, aangezien populaties die een dieetplan opnemen met veel vette vissen lagere hartaandoeningen hebben. De “Eskimo Study” biedt ons verder inzicht in dit onderwerp. Zeina Makhoul, een postdoctoraal onderzoeker in het kankerpreventieprogramma van de Divisie Public Health and Wellness Sciences in Olympique Lyonnais Thuisshirt het Hutchinson Center, is het daarmee eens. Ze zegt: “Omdat Yup’ik Eskimo’s een traditioneel dieetplan hebben dat grote hoeveelheden vette vissen omvat en een prevalentie van obesitas heeft die vergelijkbaar is met die van de algemene Amerikaanse bevolking, bood dit een unieke kans om te onderzoeken of omega- 3 vettenaanpassing De associatie tussen obesitas en chronische ziekteverzekeringen ”.

Na het evalueren van triglyceride evenals C-reactief eiwit (een marker voor ontstekingsniveaus) van 330 mensen die in de Yukon Kuskokwim Delta-regio in het zuidwesten van Alaska wonen, waarin 70% van de bevolking zwaarlijvig was, kwamen de onderzoekers tot een verrassende conclusie. Die personen met bloedspiegels van DHA & EPA vergelijkbaar met die in de lagere 48 specificaties hadden verhoogde niveaus van triglyceriden en C-reactief eiwit, terwijl die met hoge bloedspiegels van DHA en EPA triglyceride en C-reactief eiwit hadden niveaus vergelijkbaar met niet-obese mensen.

Het exact hetzelfde fenomeen werd waargenomen in de oosterse landen van Japan en China vóór de voedingsgewoonten van Amerikanen doordrongen hun cultuur. Het verband tussen zowel ontstekingen als hartaandoeningen (evenals andere metabole aandoeningen) is duidelijk vastgesteld, evenals met vette vissen waarvan is bewezen zou dwaas zijn voor elk type steroïde dat deze goedkope en gemakkelijk aangeboden supplement afgeeft.

Omega-3-vetzuren bij ontstekingen en auto-immuunziekten.
Het Centre for Genetics, Nutrition en Health, Washington, DC 20009, VS. cgnh@bellatlantic.net

Abstract

Onder de vetzuren zijn het de omega-3-meervoudig onverzadigde vetzuren (PUFA) die de meest krachtige immunomodulerende activiteiten bezitten, zoalsevenals onder de omega-3 PUFA, die van visolie-eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA)-zijn biologisch krachtig dan alfa-linoleninezuur (ALA). Enkele van de effecten van omega-3 PUFA worden tot stand gebracht door modulatie van de hoeveelheid en soorten eicosanoïden die zijn gemaakt, evenals andere effecten worden veroorzaakt door eicosanoïde-onafhankelijke mechanismen, inclusief acties op intracellulaire signaalroutes, transcriptiefactoractiviteit AS evenals genexpressie. Dierexperimenten en klinische interventiestudies suggereren dat omega-3-vetzuren ontstekingsremmende eigenschappen heeft en daarom nuttig kunnen zijn bij de toediening van inflammatoire en auto-immuunziekten. Coronaire hartziekten, ernstige depressie, veroudering en kanker worden gekenmerkt door een verhoogd niveau van interleukine 1 (IL-1), een pro-inflammatoire cytokine. Evenzo zijn artritis, de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en lupus erythematosis auto-immuunziekte gekenmerkt door een hoog niveau van IL-1 en de pro-inflammatoire leukotrieen LTB (4) gecreëerd door omega-6 vetzuren. Er zijn een aantal klinische onderzoeken geweest die de voordelen van voedingssuppletie met visolie in een aantal inflammatoire en auto -immuunziekten bij mensen beoordelen, waaronder reumatoïde artritis, de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, psoriasis, lupus erythematosus, verschillende sclerose evenals evenals verschillende sclerose, evenals verschillende sclerose, evenals verschillende sclerose, evenals wel migraine hoofdpijn. Veel van de placebo-gecontroleerde proeven met visolie bij chronische ontstekingsziekte stimuleren aanzienlijk voordeel, waaronder verminderde ziekteactiviteit en een verlaagd gebruik van ontstekingsremmende medicijnen.

De unieke en krachtige cardiovasculaire beschermingseffecten van Red Wine/Red Wine Extract hebben het een locatie opgeleverd op mijn “top-sups” -lijst voor die BB’s die proberen de schadelijke effecten van steroïden op het cardiovasculaire systeem te verminderen. Rode wijn bezit antitrombisch (beschermt tegen bloedstolsels), antioxidant (beschermt tegen vrije radicalen), anti-ischemisch (beschermt tegen atherosclerose), vasorelaxant (giert bloedvaten), evenals anti-hypertensieve eigenschappen (vermindert bloeddruk), effectief Bescherming tegen arteriële schade en het verminderen van het gevaar van hartaandoeningen en een hartaanval.

Aangenomen wordt dat de cardioprotectieve effecten van Red Wine worden gegenereerd, althans gedeeltelijk, door een specifieke flavonoïde genaamd trans-Resveratrol, die behoort tot een groep verbindingen die polyfenolen worden genoemd. Hoewel trans-Resveratrol op zichzelf kan worden gekocht in supplementvorm, geloven velen dat de volledige effecten van Red Wine alleen kunnen worden verkregen door het drinken van rode wijn of het consumeren van rode wijnextract, omdat ze de volledige aanvulling bevatten van flavonoïden die zijn ontdekt in rode wijn, die zijn Gelooft synergetisch te werken om de cardiovasculaire gezondheid te bevorderen.

Net als bij visolie ondersteunt anekdotisch bewijs ook het gebruik van rode wijn/rode winst -extract bij de behandeling en preventie van cardiovasculaire gezondheids- en welzijnsproblemen. Op dezelfde manier als de Eskimo -studie zijn er ontdekt dat populaties die een grote hoeveelheid rode wijn opnemen een lagere snelheid van hartziekte en hartaanval vertonen. Een perfect voorbeeld hiervan is wat wordt opgevat als de “Franse paradox”. Hoewel de Fransen een grote hoeveelheid verzadigd vet innemen, is de incidentie van coronaire hartziekte aanzienlijk lager dan andere populaties die een vergelijkbare of zelfs lagere hoeveelheid verzadigd vet innemen. Aangenomen wordt dat het traditioneel zware rode wijngebruik van de Fransen rekening houdt met de verminderde morbiditeit en sterfte vanwege kransslagaderaandoeningen.

Beschermende effecten van polyfenolische verbindingen van rode wijn op het cardiovasculaire systeem
Abstract

Fenolische fytochemicaliën worden vaak verdeeld in het plantenrijk. In termen van beschermende effecten op organismen is de groep polyfenolen het belangrijkste. In verschillende experimenten is aangetoond dat gekozen polyfenolen, voornamelijk flavonoïden, beschermende effecten op het cardiovasculaire systeem verlenen en ook anti-kanker, antivirale en antiallergische eigenschappen hebben. Bij kransslagaderaandoeningen zijn de beschermende effecten voornamelijk te wijten aan antitrombische, antioxiderende, anti-ischemische en vasorelaxerende eigenschappen van flavonoïden. Flavonoïden zijn verbindingen met laag molecuulgewicht samengesteld uit een structuur met drie ring met verschillende substituties, die verantwoordelijk lijken te zijn voor de antioxidant en antiproliferatieve eigenschappen. De hypothese is dat de lage incidentie van de ziektes van de kransslagader bij de Franse bevolking gedeeltelijk kan worden geassocieerd met de farmacologische eigenschappen van polyfenolische verbindingen die aanwezig zijn in rode wijn. Veel epidemiologische studies hebben aangetoond dat routinematige flavonoïde inname verbonden is met verminderen

Leave a Reply

Your email address will not be published.